Биг Систър 4

Само жени влязоха в къщата. Една от тях припадна
22 сеп 2008 23:54,
127
Биг Систър 4
Колаж: Teenproblem.net

Започна четвъртото издание на Биг Брадър.

За наградата от 300 000 лева ще се борят 11 жени, избрани сред 15 000 кандидати. Четири от дамите влязоха в играта с плюшена играчка в ръце.

В първото предаване водещият Милен Цветков наричаше къщата “мястото”, защото участниците така и не влязоха в дом. Те бяха спуснати в двора по надуваема пързалка за евакуация. В двора ги очакваха разполовен корпус на самолет и запален огън.

Ето кои са участниците в дамския "Биг брадър" по реда на сурването им по пързалката:

1. Иванина, 21 г., от Хасково

Милен Цветков я представи като типична блондинка. Ето какво каза Иванина за себе си във видеовизитката:

“Мъжете винаги са ме харесвали... Аз съм истинска попфолк фенка. Харесвам скъпите и лъскави неща. Страх ме е от асансьори, но на лъскави асансьори се качвам. Страх ме е и от тъмно, но тъмнината в един петзвезден хотел е хубаво нещо... Обожавам да се снимам... Никога не съм работила... Мисля, че грозните жени са нещастни... Не мога да случа на мъж. В къщата най-трудно ще ми е без пресата за коса”.

Иванина влезе в къщата с плюшено хипопотамче и албум със семейни снимки. Милен Цветков я подложи на разпит за смисъла на живота, на което Иванина отвърна само: “Ти си наистина гаден!”

2. Самие, 57 г., от Русе

Мюсюлманката се моли по 5 пъти на ден. Видяхме любопитни кадри от сватбата на нейния племенник. Много чеиз и специалната дреха, която булката ще облече на сутринта след първата брачна нощ.

Няколко изречения от визитката на Самие:

“Турчин да се ожени за българка, може, но туркиня за българин - по не е добре... Аз съм самоук ходжа... Разликата между българите и турците е тънка колкото люспата на лук”.

Самие влезе забрадена в къщата.

3. Нели, 25 г., от Пловдив

Водещият я анонсира така: “Тя е над нормите за всичко”. Пълничката Нели се представи с думите:

“Не знам колко килограма съм и не ме интересува. Не слагам горнище на плажа. Голяма флиртаджийка съм. Гледам много порно... Един 66-годишен мъж от Албания ми помага финансово. Той е куц, ходи с патерица. Понякога правим секс... Мечтата ми е да живея в лукс, да нося маркови дрехи и да ми е безгрижно”.

При излизането на сцената Нели припадна, а Милен Цветков повтаряше: “Извадете й езика! Нели, дишай!”

След като се свести, Нели бе изведена от залата и продуцентите отложиха влизането й в къщата, за да са сигурни, че здравето й позволява участие в ББ4. В края на предаването Милен Цветков обяви, че утре (вторник) в 20 ч. ще стане ясно дали Нели влиза в къщата.

4. Даниела, 29 г., от София

Мъжкараната описа себе си така:

“Падам си по жени. Седем години имах връзка с мъж, но чувствах, че ми липсва още нещо... Спортист съм по душа. Тренирала съм гребане, плуване, кикбокс. Влизам в къщата, за да покажа на всички дами, че само една жена може да им даде това, което желаят”.

Даниела нарича себе си Манол, а на галено приятелите й казват Данчо. При разговора с водещия тя каза: “300 000 лева лесно се харчат. Харлей, къща, Хаваи...”

Щом Даниела влезе в двора на къщата, Иванина проплака: “Ще помогнеш ли с огъня?”, а отговорът беше: “Разбира се, пиленце”.

5. Наталия, 30 г., от Шумен

Тя работи на кораб, скача с бънджи и каза за себе си:

“Много обичам екстремните спортове... Мечтая да съм рентьорка. Ей тук, на гърдите, да имам връзка с ключове и нищо да не правя... Харесвам силни мъже”.

В края на видеовизитката Наталия говереше на италиански. Оказа се, че има гадже италианец.

На въпроса на Милен Цветков: “Да не кажеш след няколко дни, че напускаш”, Наталия отвърна: “Никога!”

6. Таня, 21 г., от Алтимир

Таня учи теология и сподели пред камерите:

“Обичам да ме забелязват... Искам да се махна от това село, защото тук е много тъпо. Майка ми ме е разглезила и не ми дава да работя. Искам да съм тв водеща на предаване за мода. Аз съм красива и образована ромка... Понякога съжалявам, че съм циганка”.

Милен Цветков я посрещна на сцената с думите: “Баща ми е от твоето село. Искаш ли да си викаме селски?”

7. Емилия, 29 г., от Русе

Най-важното за нея в няколко изречения:

“Винаги намирам положителната страна на нещата. Преди 5 години ми откриха рак на яйчниците. Лекарите ми даваха 30% шанс да живея. Не мога да имам деца по нормалния начин, но някой ден ще имам деца. Три!”

При излизането й на сцената водещият каза: “Толкова си емоционална, че направо ми се прииска да те прегърна”. (Естествено, последва прегръдка.)

8. Ангелина, 18 г., от Пловдив

Момичето от "Столипиново" се представи така:

“Живея в Ориндж Каунти. По-лошо от това място няма. Гаджето ми е вратар. Само футболистите имат шансове с мен... Искам да спечеля всички конкурси на Митьо Пищова”.

9. Жени, 47 г., от Шумен

В момента тя е мениджър продажби. Била е 13 пъти републикански шампион по спортна стрелба. Описва се така:

“Имам спортна злоба... Два пъти съм развеждана. 20% от боя, който съм изяла, е защото не съм искала да правя секс... Родена съм за царица... Най-голямата ми страст е да пиша стихове и да рисувам”.

След това Жени прочете стихотворение, в което се говореше за изгубена ерекция. На въпроса на Милен Цветков за каква ерекция става въпрос, тя отговори: “На някои хора около мен. Ходя в черно, защото погребах либидото си”.

10. Ирена, 29 г., от Бургас

Бившата манекенка сподели:

“Красивите жени са прецакани. Разведена съм. Повечето красиви жени, които познавам, са сами. Отказвам се от този лукс вкъщи. Парите не са всичко. Отказах се от модната агенция, която създадох, защото не исках момичетата да са компаньонки и снимките им да бъдат в каталог с цени отдолу. Влизам в къщата, за да си почина от този живот”.

11. Мила, 35 г., от Шумен

Преди 11 г. Мила преживява тежка катастрофа. 7 дни е в кома, а след това се оказва, че има атрофия на очния нерв и губи зрението си. Преди 3 години разбира, че има рак на гърдата. Учи журналистика и живее сама в общежитие. Сама слага грима си, при това безупречно. От 8 години не се е срещала с човека, който е шофирал при катастрофата. Нейните думи:

“Дразни ме отношението на хората... Много искам отново да виждам... Обожавам да ходя на дискотека и да денся”.

По време на първото предаване един от участниците – 30-годишната Наталия, получи тайна мисия, подробности за която ще научим утре (вторник) от 20 ч. Наградата за успешно изпълнение на мисията е 4000 лева.

Водещ на късното коментарно предаване, което този сезон логично се казва “Малката сестра”, ще бъде бременната в петия месец Венета Райкова. Началото е в 23,45 ч.

И така. "Биг брадър 4" започна. Най-краткото описание на ситуацията се съдържа в думите на Румен Луканов, който призоваваше хората да изпращат SMS-и така: “Насам, народе!”

Рейтингите ще покажат дали "Биг брадър" е омръзнал на зрителите. За очакванията на Нова телевизия и bTV можем да съдим само по цените (с ДДС) на 30-секундните рекламни клипове в техните предавания:

Big Brother 4 – 9000 лв.
Dancing Stars – 9900 лв.
Survivor 3 – 11 700 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
BONAK преди 15 години
dano i serat na liceto na turkinqta mama im daeba poma6ka
65
0
 
1
 
! Отговори
Nofx преди 15 години
Как може да има такива продуценти, няма един свестен и интелигентен човек. ПРОСТОТИЯ от всякъде!!!
64
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Защо беее, защо не направхте един нормален Биг Брадър, с нормални хора- красиви, успели, хора с истории. От тези съквартирантки само две -три са красиви, успели май няма, хора с истории една - две и всичко друго някъкви да се чудиш от къде са сте ги взели! А незрящата жена защо я варахте? Сигурно сте й обещали нещо. Определено мястото на незряща жена не е в Биг Брадър. Тя се нуждае от любов, а в Биг Брадър определено не се е чуло и видяло да има любов. Дано не й се отрази това негативно.
63
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ей са ще видите как се пърди в джамия:))))Абе,поне да и бяха сложили едно импровизирано минаре,че то в самолета не върви,ще стане един лесбийски кръг...Баси ББ4,пълна простотия
62
0
 
1
 
! Отговори
асдф преди 15 години
госпожо - моите уважения, но никой от вас не разбра смисъла който влагах в коментара си. да, не се постарах и да се изкажа разбираемо, но пиша между другото и не ми се занимава да мисля и да ви отговарям сериозно - значи мисълта ми като цяло е следната:стига сте ревали и обиждали всеки наред ами като толкова разбирате бунтувайте се правете нещо смислено, не ревете по форумите, един вид да разбуждате духовете.. всеки знае че нещата са много зле, но няма смисъл да коментираме ако няма да се върши нищо.
61
0
 
1
 
! Отговори
свободно мислеща преди 15 години
Много питате защо няма поне един мъж,а забравяте за Даниела/Манол/,тя играе таз велика роля,евала Маноле без теб как ли щяха да се справят порцелановите кукли.Само не ми стана ясно защо две *** са вътре ,дане би едната ,ако неможе да се прибори то другата да лапне паричките,жалко за българките дали ще могат да се преборят с политиката на БигБрадър,за да се докажат пред ЕЕ,за подпомагане на Ромите и доброто ни отнушение към мюсолманите,само дето неразбрах Селеме турконя ли е или българка изповядваща исляма и турското знаме каква роля имаше в този случай.
60
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
номер 50,аз съм 48. Българка съм.живея си в Родината си,говоря майчиния си език.на 59 год. съм и ходя с обувки с токчета,което вашите помакини не правят.може би цървула си ти,не напразно вашите ханъми се крият под фереджета-явно и те се срамуват от вашите миризливи фесове...а аз се срамувам от тези,които развяха полумесеца на този ден-но те са дупедавци,така,че тях ги правете каквото искате.А БЪЛГАРИЯ ЩЕ УВАЖАВАТЕ!
59
0
 
1
 
! Отговори
48 50 и подобни преди 15 години
ей ти отдоле и оня *** с училището- ебалсам ви в ве негодници- като сте *** и повтаряте всичко което ви се кажете ще си останете такива до края на живота. аз съм си изградил възглед за нещата и си стоя твърдо на мнението и си оставам на оценката - а тва че вие ревете за всичко и сте от овчето стадо мен не ме грее. 1во никой не ви е развял турско знаме ***. Не съм турчин, БГ съм, обаче никой турчин или *** не ви е виновен, че политиците баламосват народа и доган шпионина баламосва политиците. биг брадър е някакво мизерно шоу и като сте много интелигентни и образовани сменете си канала - има дискавъри, анимал планет - там никой не говори за биг брадър иподобни помии. аз го гледам, защото отдавна не съм гледал тв и ако ще гледам нещо то ще е пълната простотия, а не примерно да гледам новините цял ден да ми промиват мозъка с малоумщини. и не съм от село бе ей . толкова си жалък че ще си умреш в смрадния си манталитет и не ме е бе за теб. цял живот ще псувате и ще недоволствате, съответно нови и нови ще идват да ви го слагат - ***!!!!
58
0
 
1
 
! Отговори
Venzi преди 15 години
Повечето коментари които оплюват ББ4 си ги пишат хората на Нико Тупарев - той си има цял екип за това: работата им е да оплюват конкурентните предавания и да създават настроения.
57
0
 
1
 
! Отговори
bestone преди 15 години
mama ti tursq rqzana pomak typ ne mi pi6i tyka mi se krii nqkade 4e na sapun 6te vi napraq si4kite pedali nedagavi
56
0
 
1
 
! Отговори
Joro преди 15 години
Ivanina i *** deto iskat da sa se rodili balgarki ste demonstrirat izbivane na kompleksi pod mototo az sam krasiva i umna ha ha ha
55
0
 
1
 
! Отговори
Ха ха ха преди 15 години
Да не те засегнах на селска чест че се обиждаш ? Аз за "....крива гледна точка и го обръщаш веднага на колко сме прости българите " не съм говорил.Нищо не съм казал и за "...какво се случва в тази държава " ТИ ДА НЕ БИ ДА СИ ГО ИЗМИСЛИ ЗА ДА СЕ НАДЪХАШ ПОВЕЧЕ .гЛЕДАЙ СИ ПРЕДАВАНЕТО '' БРАТ'' или както му викаш СЕИР ? От кое село си ,че ми говориш на ВЕ . ЕДИН ЛИЧЕН ПОРИЯТЕЛСКИ СЪВЕТ -ПРОПУСНИ ГО ТОЯ СЕИР.ХОДИ НА УЧИЛИЩЕ.РАЗВИИ МАКСИМАЛНО ЕДИНСТВЕНАТА СИ И НАЙ-ЛЮБИМА МОЗЪЧНА КЛЕТКА.И щЕ МОЖЕШ ДА РАЗБИРАШ НАПИСАНОТО А НЕ КАКТО ДО СЕГА ДА ГО ВИЖДАШ САМО. Have a nice day.И успех в учението.
54
0
 
1
 
! Отговори
reali преди 15 години
Obarnete vnimanie na cigankite i blondinkata eto tova se nari4a prostotia a te se mislat za inteligentni i hubavi.Ujas i majete haresvat takiva jeni predstaviate li si?????
53
0
 
1
 
! Отговори
50? преди 15 години
mnogo si e prav 48 kvi sa tiq turski znamena na denq za nezavisimost weeee maikooo 5 veka turski robski okovi ne beha li vi dostatu4ni we maloumnicii ..taka e 48 ne moje da se preglutno turskoto zname
52
0
 
1
 
! Отговори
Santiqgo преди 15 години
BIG BROTHER 1 si be6e na-dobriq! Klasika! vsi4ko si be6e ok,ima6e ot vsi4ko i horata bqha interesni i razli4ni...ot tam natatak se 4udiat ve4e kva prostotiq da izmislqt
51
0
 
1
 
! Отговори
Момиче преди 15 години
Сега е ред на мъжете. Пак такива и простаци като женските идивиди..нали трябва да си паснат все някои,че с.екс да има... Обикновено най-зрелищното е за накрая. Не ми се мисли какви мъже ще пуснат...смао като слушам предварителните описания и..
50
0
 
1
 
! Отговори
асд преди 15 години
някой вързал ли те е бе 48? границите са отворени по цял ден и цяла нощ - БЕГАЙ на някъде - ***. Само ревете бе, писна ми от вас дебиили.
49
0
 
1
 
! Отговори
Nofx преди 15 години
Уникално *** персонайи- 2 ***, туркиня, чалгарки маааа *** това нема да се гледа хаахха
48
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
за сега е "БИГ бардак".сутринта вече си говореха коя каква дрешка си купила...мнооого интересно. ама трябва да им пуснат само 1 мъж-да го видя как ще се мъчи между тях.не е трудно да не го гледаме,ако не ни харесва,но е трудно да се преглътне турското знаме на 22 септември точно.можеше си без него,ама пак уважихме ДПС.твърди ли още някой,че сме независими...?
47
0
 
1
 
! Отговори
асдасд преди 15 години
брат аз тва го гледам между другото. не ми е изобщо нещо което ми заема ежедневието на 100%.мн си *** - това е сеир. такава е целта . не може да ни викаш че сме прости. Просто си много *** и имаш някаква крива гледна точка и го обръщаш веднага на колко сме прости българите и как ти едва ли не знаеш какво се случва в тая държава и си номер едно.. аре бегай от тука ве негодник.. пффффффф